Ontslagen?

Laat je online coachen door een advocaat!

Ik fluister je alles in wat jij nodig hebt om zonder kleerscheuren door jouw ontslag te komen


Je wil een correcte afhandeling van jouw ontslag maar je weet niet hoe eraan te beginnen?

Ik weet exact waar jij doorgaat!

Ik ben Vicky Buelens, advocate ontslagrecht met 20 jaar ervaring en een grote dosis empathie. Ik vind het fantastisch om mensen door een moeilijke situatie te loodsen en hen nadien te zien openbloeien. Sterker en gelukkiger dan vóór hun ontslag. 


Daarom ontwikkelde ik coaching trajecten waarin ik al mijn ervaring, inzichten, strategie, warmte en kennis bundelde. In deze coaching pakketten begeleid ik je van A tot Z. Elke vraag die door je hoofd spookt wordt beantwoord.


Door mijn coaching online aan te bieden hoef ik geen duizenden euro's meer te vragen (je hebt even al genoeg zorgen, toch?) En door jou zelf aan het werk te zetten, zorg ik ervoor dat je hier sterker uitkomt. Een professionele en mentale doorstart zeg maar!


Geloof me, je kan dit! En ik help je bij elke stap. 


Is dit herkenbaar voor jou?

Jouw ontslag kwam onverwacht, minstens ongelegen, en je weet niet hoe het nu verder moet?

Je hebt nood aan degelijk en gespecialiseerd advies maar je bent bang van hoge kosten van advocaten?

Jouw werkgever legt druk op jou om documenten te tekenen maar je kent er onvoldoende van en je wil echt geen fouten maken?

Je wil dat jouw rechten gerespecteerd worden maar je weet eigenlijk niet goed wat jouw rechten zijn? 

Je voelt je geïsoleerd want het bedrijf waar je werkte, wordt nu plots een 'tegenpartij'

Je wil dit zo snel mogelijk achter je laten, geen lange wachttijden om bij een specialist op gesprek te kunnen en al zeker geen gerechtelijke procedure? 

Wat leer ik jou in dit coaching traject? 

Je bent niet alleen!

Alvorens we samen het juridische kader van jouw situatie analyseren, laat ik je eerst met een gezonde afstand naar je ontslag te kijken.


Na 20 jaar ontslagrecht weet ik dat ontslag een klap in je gezicht is, maar ik weet vooral dat het ook écht wel weer goed komt. 


Vertrouw dus even op mij en in de toekomst!

Welke kaarten heb jij in handen? 

Nadat ik je wat moed heb ingesproken starten we met het echte werk: de analyse van jouw 'rechtspositie'.


Wat kan je nog van jouw werkgever verwachten? Welke wettelijke bescherming geniet je? Hoe begroten de rechtscolleges een ontslagvergoeding? Mag je nog even met de bedrijfswagen blijven rijden? Enzovoort.


Je hebt een heleboel praktische vragen en hoewel ze voor jou heel complex lijken, weet ik gelukkig exact wat jouw rechten zijn. 

Kan ik zelf onderhandelen met mijn werkgever?

Ja dat kan je zeker!


Ontdek je hoe je een goede regeling kan onderhandelen.


Wat de truckjes zijn om bijvoorbeeld ‘betaalbereidheid’ te creëren bij jouw werkgever.


Wat je kan doen om een respectvolle exit te bekomen in plaats van een vertrek langs de achterdeur.  

Hoef ik dan niet naar de rechtbank? 

Neen!


Je kan een ontslag perfect regelen in een dadingsovereenkomst. In dit coaching pakket geef ik je zo'n overeenkomst en leg ik je haarfijn uit wat daar in staat en waarom. Je kan mijn overeenkomst samen met je werkgever tekenen, of je kan ze gebruiken om een overeenkomst die je van je werkgever zou krijgen te vergelijken. 


In een goed opgestelde dading, doen de twee partijen een beetje water bij de wijn en sluit je de zaak definitief af. Je kan dus later niet meer voor verrassingen komen te staan.


Wat als ik me toch nog niet FiredUp voel?

Dat is super begrijpelijk.


Veel mensen identificeren zich met hun job en als je dan ontslagen wordt voelt dat als een persoonlijke afwijzing.


Omdat ik al zo lang mensen begeleid na ontslag (en hen er uiteindelijk ook beter zie uitkomen) weet ik wat jij nodig hebt om je kracht terug te vinden. En dat leg ik je uit in dit coaching pakket.


Maar uiteraard ben ik geen psycholoog. Daarom geef ik je op mijn website vrijblijvend de gegevens van enkele specialisten waarvan ik weet dat ze integer zijn en mensen snel terug gelanceerd krijgen. 

Wat zit er exact in de online coaching? 

JURIDISCH ADVIES & MINDSET


Een hele reeks video's, ingedeeld per topic, waarin alle aspecten van jouw ontslag haarfijn uitgelegd worden (in mensentaal!)

VOORBEELDDOCUMENTEN


Zorgvuldig voorbereide documenten, op maat van jouw exit, zoals mails, brieven, formele ingebrekestellingen, een dadingsovereenkomst,...

CHECKLISTS & TOOLS


Checklists en berekeningstools om jouw ontslagvergoedingen te kunnen berekenen  of nakijken

LIVE Q&A


Elke woensdagavond organiseer ik een live Q&A sessie voor de deelnemers van de online coaching trajecten waarin je je vragen kwijt kan en live advies kan vragen

PRIVATE COMMUNITY


Je kan lid worden van een private community om van elkaar te leren, tips te delen en steun te vinden

HANDBOEK ONTSLAG


Je krijgt ook ons boek FiredUp, dat is het volledige ontslagrecht vertaald in mensentaal (375 pagina's) met massa's voorbeelden uit de rechtspraak zodat je alles kan opzoeken en herlezen. 

Jouw ontslag afhandelen, dat doen we samen!

Kan online coaching een echte afspraak met een advocaat vervangen?

Ja absoluut!

Hoe werd de prijs van het online coaching traject bepaald?

Een individueel live coaching traject kost gemiddeld tussen de 3.000 en de 4.500 euro (buitengerechtelijke begeleiding).

Doordat alle ervaring en know how gebundeld werd in een online pakket, kan de kost enorm gedrukt worden.

In plaats van een one-on-one begeleiding, kan je je vragen stellen tijdens de wekelijkse live Q&A sessies (in beperkte groepjes). Hierdoor leer je niet enkel ook nog eens van lotgenoten, maar krijg je dezelfde persoonlijke aanpak voor een fractie van de prijs. 

Ervaringen van deelnemers

Ik heb enorm veel gehad aan dit programma. Z'n geld meer dan waard want ik sloot helemaal zelf een dading met mijn werkgever én ik heb niet meer het gevoel dat ik bij het 'vuilnis' werd gezet. Echt dankbaar voor de inzichten die Vicky me gaf. 

S. Van Cleemputte

Ik was even een wrak en nu ben ik veel gelukkiger dan vóór mijn ontslag. Die Fired Up slogan vind ik wel echt goed gekozen want zo voel ik mij ook. 

A. Van De Rieck

Ik raad het aan iedereen die ontslagen wordt aan om zich online te laten coachen. Wat een verschil maakt het om raad te krijgen van een expert. Ik dacht dat ik geen advocaat zou kunnen betalen maar met dit online pakket was het wél haalbaar. ik weet niet hoe ze het doet maar in de video's leek het echt alsof ze wist welke vragen ik had (en wat ik voelde!) Grote fan.  

L. Op De Beek

Overtuigd? Start vandaag nog!

arrow_drop_up arrow_drop_down